Bizden HaberlerEtkinlikler

İNOVATİF İŞ İNSANLARI DERNEĞİ’NDEN KGC’YE ZİYARET

İnovatif İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Esat Tolu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretinde bir süre Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Tolu bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Tolu yapmış olduğu açıklamasında, “İnovatif İş İnsanları Derneği olarak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulunuyoruz. Kayseri’de yerel anlamda çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi, şükranlarımı benliğim adına şahsım adına iletmek istiyorum. Tabi Dernekçilik olarak Gazeteciler Cemiyeti olarak hepsi önemli kuruluşlar olmakla beraber bu konuyla alakalı da bizler Dernek olarak sizler Gazeteciler Cemiyeti Basın Mensupları olarak yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Derneğimizin konuyla alakalı Kayseri genelinde yapmış olduğu çalışmaları ilerleyen süreçlerde sizlerin kanalıyla inşallah daha geniş kitlelere aktarmış olacağız. Bu konuda ki desteklerinizi de bekliyoruz. Bu vesileyle bu ziyaretin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sizlerin de görevinizde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise “Çok teşekkür ediyoruz Ahmet başkanım bu özel günde bizleri hatırlayıp buraya kadar geldiniz, zahmet ettiniz, şeref verdiniz. Teşekkür ediyoruz. Böyle gencecik iş insanlarını da bugünü hatırlayıp burada ağırlamak bizim için de son derece sevindirici bir durum hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizin de dediğiniz gibi bundan sonraki çalışmalarınızda bizleri de paydaş olarak görebilirsiniz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu