Bizden Haberler

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Kayseri’de SMA ile mücadele eden Aysima Tuna ve Muhammed Yusuf Aktaş için kampanya başlattı.

SMA hastası Aysima ve Muhammed Yusuf'un tedavisi için ihtiyaç duydukları masrafların karşılanmasına yönelik valilik izni ile kampanya başlattı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Kayseri’de SMA ile mücadele eden Aysima Tuna ve Muhammed Yusuf Aktaş için kampanya başlattı.
SMA hastası Aysima ve Muhammed Yusuf’un tedavisi için ihtiyaç duydukları masrafların karşılanmasına yönelik valilik izni ile kampanya başlattı.
Evlatlarına sahip çık Kayseri sloganıyla başlatılan kampanya hakkında açıklamalarda bulunan KGC Başkanı Metin Kösedağ ‘Bugün SMA hastası Aysima Tuna ve Muhammed Yusuf Aktaş için buradayız. Bütün kamuoyuna bu yavrularımızın kampanyalarına destek olması sebebiyle bir çağrıda bulunmak amacıyla toplandık. İnşallah diğer çocuklarımız içinde kampanyaların tamamlanması açısından kamuoyunun üzerine düşeni yerine getirip, onlara da günün birinde aynı Melih Eymen gibi, Hasan Çınar gibi karşımıza gelirler.Bürokrasilerden, hayırseverlerden ve birçok vatandaşımız bize her yerden ulaşabilir ve kampanyaya destek verebilirler. Biz Kayseri olarak bunu gerçekleştirebiliriz. Geçen hafta Küresel Gazeteciler Konseyi genel başkanımız Kayseri’deydi ve bunlar bir gecede istediklerinde anında kampanyaları tamamlayıp yavrularımızı sağlıklarına kavuşturma fırsatı yakaladılar. Kayseri olarak bunu fazlasıyla yapabilecek güce sahibiz. Hepinizi çok teşekkür ediyorum.’ Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu