Bizden HaberlerEtkinlikler

Gazeteciler Yapı Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı ..

S.S Gazeteciler Yapı Kooperatifi, 521 konutluk inşaatın teslimatının yılsonunda olacağını üyelerine duyurdu.

S.S Gazeteciler Yapı Kooperatifi Mali Genel Kurulu’nu Kadir Has Kongre Merkezi’nde yönetim, denetim ve üyelerin katılımı ile tamamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede yönetim ve denetim faaliyet raporları oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

S.S Gazeteciler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ, inşaatın sağlıklı bir şekilde yürüdüğünü belirterek, “Günlük üç yüz kişinin çalıştığı inşaat alanında Allah’ın izniyle yıl sonunda teslimatlar yapılacak. Allah hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin” dedi.

Yönetim ve denetim kuruluna da teşekkür eden Başkan Kösedağ, “Bugüne kadar yaklaşık 6 yıldır özellikle yönetim kurulunda ve denetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız Mustafa Gürbüz, Demet Öztürk, Canan, Bayram, Mustafa Duran, Ahmet Şen, Yavuz Navruz, Orhan Canbulatel, Emre Şapçı ve Hüseyin Göktaş’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Sadece emeklerini koydular. Karşılık beklemeden gece gündüz, karda kışta yollara düşerek bu işleri buraya kadar getirdiler. Ben sizlerin huzurunda tekrar herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu