Bizden Haberler

TUĞBA İLGÜ’DEN KGC’YE ZİYARET…

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba İlgü ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

 

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba İlgü ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinde kurumun öncelikli hedeflerinden biri, kadınları cesaretlendirmek ve girişimciliği desteklemek olduğunu söyleyen İlgü kadınların iş dünyasındaki başarılarını ödüllendirmenin yanı sıra, eğitim ve faaliyetlerle destekleyerek girişimcilik ruhunu güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, gazetecilerin emeklerine teşekkür etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti “ Malumunuz yarın 10 Ocak çalışan gazeteciler günü. Dolayısıyla bizim mesleğimiz açısından önemli bir gün. Böyle iş hayatındaki kadınları cesaretli Kadınları burada görmekten de biz çok memnun olduk. Ağırlamaktan da şeref duyduk. Biz de sizlerle daha iş birliği içerisinde hem Kayseri iş hayatına hem Kayseri medyasını, ticaretini, sanatını, ekonomisini birlikte kalkındırmak için de çalışmalar içinde oluruz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluyuz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. “ sözleriyle ifade etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu