Bizden HaberlerEtkinlikler

SÜLEYMAN ÇETİNSAYA’DAN KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET..

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Kayserili hayırsever iş insanı Süleyman Çetinsaya Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretinde bir süre Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Çetinsaya bazı açıklamalarda bulundu.

İş insanı Süleyman Çetinsaya yapmış olduğu açıklamasında, “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’mizin  Değerli Başkan ve Üyeleri, her şeyden önce bu güzide şehrin bir evladı olarak ülkemizin ve Kayserimizin gelişmesine ve toplumumuzun refahına Allah imkân verdiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bilim ve eğitimden sağlığa, kültürden ekonomiye insanımızın faydasına olduğunu düşündüğümüz pek çok eseri şehrimizle buluşturduk. Ancak bunları asla kâfi görmüyoruz. Kayserimizin tüm kurumları gibi Kayseri basınımızı da önemsiyor ve değer veriyoruz. Bu anlamda basınımızın insan kaynağı potansiyelini güçlendirmek amacıyla İletişim Fakültemizin fiziki ve teknik altyapısına desteğimizi kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Yine şehrimizin kültür varlığına katkıda bulunmak ve bu doğrultuda nitelikli medya üretimini teşvik etmek amacıyla İletişim Fakültemizin önerisiyle ‘Ödüllü Medya Yarışması’ programının bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğumu bu vesileyle ifade etmek isterim. Bu yarışmanın Kayseri Gazeteciler Cemiyetimizin Ödüllü Medya Yarışmasıyla birlikte ele alınmasından da memnuniyet duydum. Elbette ki hayatın olağan akışı içinde bazı üzücü durumlar olabiliyor. Bu ziyaretimizin bir sebebi de bu tür üzücü durumlara, yanlış anlamalara ve özünde art niyet taşımayan ancak maksadını aştığı da açıkça belli olan bazı yorumlara gerekli cevabı vermektir. Bu tür üzücü durumların bir daha yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Bunun için yakın ve destekleyici karakterde pozitif bir iletişim yöntemi önceliğimiz olacaktır. Bu vesileyle Çetinsaya ailesi olarak Kayserimizin maddi ve kültür varlığına desteğimizin süreceğini, Kayseri Basınımızın İletişim Fakültemizle birlikte yürüteceği tüm çalışmaları şehrimiz adına içtenlikle destekleyeceğimi beyan etmek isterim” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ  ise “Kayseri’ye katkısı olan herkese Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak kapımız sonuna kadar açık” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu