Bizden HaberlerEtkinlikler

AŞKIN GENÇ’DEN KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET..

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve İl Başkanı Zeki Özkan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretinde bir süre Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Genç bazı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Genç yapmış olduğu açıklamasında, “Bizler Kayseri’de yapıcı muhalefete devam edeceğiz. Kayseri’nin eksikliklerini, problemlerini gündeme taşımaya devam edeceğiz. Kayseri’nin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğimi ben her zaman ifade ediyorum. Sanayisiyle, ticaretiyle, sosyal yaşantısıyla, kültürel faaliyetleriyle, turizmiyle biz eksiklikleri çok iyi görüyoruz. Bizlerde Kayseri’nin sorunlarını mecliste gündeme getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İl Başkanı Zeki Özkan ise, “Merhabalar, her şeyden önce Gazeteciler Cemiyeti’ni en başta ziyaret etmemizin temel nedeni var. Çünkü biz biliriz ki gazeteciler bir toplumun, Kayserimizde Kayserimizin gözü, kulağı, hele hele de ağzıdır. Biz dile getiremediğimiz ama yaşadığımız sorunları sıkıntıları sizler vasıtasıyla dile getiriyoruz. Toplumun gördüğünüz sorunlarını olumlu yönde dile getirip çözümlerini bekliyorsunuz bu bağlamda hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise “Sayın Aşkın bey ve İl Başkanımız ile diyaloglarımız hep olumlu yönde olmuştur. Sayın vekilim ve sayın il başkanıma hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Buraya kadar geldiniz. Şeref verdiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu