Bizden Haberler

“YOKLUKLARLA KAZANILAN BÜYÜK ZAFER”

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü milletçe kutlamanın heyecanını, gururunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi.

KGC Başkanı Metin Kösedağ, açıklamasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “30 Ağustos, bütün yokluklara, imkansızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletiyle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferlerden birinin yıl dönümüdür” dedi.

 Kahraman milletimizin bağımsızlığını savaş meydanında dünyaya tescil ettirdiği 30 Ağustos Zaferi, tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu büyük milletimizin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağını belirten Başkan Kösedağ, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri ve milletimizin hürriyet ve istiklâline verdiği önemin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makus talihini değiştirmiş olan bu zafer ile hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bu inanç ve coşkuyla, bu büyük zaferi bize armağan eden, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının ve Kayserili vatandaşlarımızın Zafer Bayramlarını kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu