Bizden HaberlerEtkinlikler

OSB Yönetiminden Kösedağ’a Ziyaret..

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a, iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Bozkurt ve Nuri Çetin Çağlar ile Bölge Müdürü Yakup Gültekin ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve basın mensupları yer aldı.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yönetimine iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediklerini söyledi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise nezaket ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek Başkan Yalçın ve yönetimine teşekkür etti.

Kösedağ, salı günü Gazeteciler Cemiyeti önderliğinde Kayseri’de ki SMA’lı çocuklar için düzenlenen gecede katkılarından dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür ederek, “Bu gece, aslında Kayseri’deki birlik ve beraberliğin göstergesi oldu.  Siyasi olarak A parti, B parti fark etmeksizin Kayseri insanının yüreğinin ne kadar büyük olduğunu gördük. Bu da hepimizi sevindirdi” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu