Bizden HaberlerEtkinlikler

ŞABAN ÇOPUROĞLU’NDAN KGC’YE ZİYARET

Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretinde bir süre Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Çopuroğlu, Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milletvekili Şaban Çopuroğlu yapmış olduğu açıklamasında, “Bugün aslında toplumun sesi olan Kayserimizin birçok olaydan haberdar olduğu insanların duygu ve düşüncelerini siyasetçilerle veya diğer organlarla birleştiren bir araya getiren sizler basın mensuplarıyla ve basın mensuplarının Kayseri’de ki en önemli temsilcilik makamında ziyaret ederek başlamak istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siyasiler olarak gazetecilerle olan diyaloglarımızı ilk gün ki tempo da ilk gün ki kıvamda devam ettirmek arzusundayız. Çünkü zaman zaman biz sizlerden haber aldık, sosyal medyadan haber aldık, yayın organlarınızdan haber aldık ama her zaman için bildiğimiz doğruları bildiğimiz doğru atmosferde söylemeye gayret ettik. İnşallah niyetimiz bundan sonra da bu şekilde devam etmek. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise “Öncelikle hoş geldiniz arkadaşlar malumunuz On Dört Mayıs’ta yapılan seçimler sonrasında Kayseri’mizin Vekili olarak Meclis’e gönderdiğimiz önceki dönem Ak Parti İl Başkanı Sayın Şaban Çopuroğlu’nu burada ağırlıyoruz. Kendisini Vekil olarak burada ağırladığımız için memnunuz. Basının sorunlarını Vekilimiz kendisi de biliyor. Bundan sonra umarım buradaki iyi çalışma diyalogu çerçevesi içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında da bizimle istişare içerisinde olacağını umuyoruz ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu