Duyurular

TÜMSİAD’DAN KÖSEDAĞ’A TEBRİK ZİYARETİ

30 mayısta yapılan genel kurulda güven tazeleyerek oyların çoğunluğunu hanesine yazdıran Metin Kösedağ’a, TÜMSİAD Koordinatör Şube Başkanı Osman Atıcı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne değer verdiklerini kaydeden TÜMSİAD Koordinatör Şube Başkanı Osman Atıcı, “30 mayısta gerçekleşen olağan genel kurulunuz Kayseri’ye yakışır şekilde yaptığınız bir organizasyondu. Bu saatten sonra da layıkıyla devam edeceğinize inanıyoruz. Böyle güzide kurumlarda kıymetli insanların olmasına seviniyoruz. Bu seçim aslında dostane bir şekilde geçti. Ama açık konuşmak gerekirse gönlümüz bu tarafta. İnsan gönlünün yakın olduğunun belli yerlerde olmasını ister. Biz Metin Bey’i insani olarak da seviyoruz. TÜMSİAD olarak da hem basın sektörüne, hem gazeteciler cemiyetinin yanında olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösedağ ise, “Sizleri burada görmekten son derece mutluyuz. Tabii ki TÜMSİAD Kayseri’nin önemli STK’larından biridir. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti de keza öyle. Bu tür STK’ların şehrin yararına ortak noktada buluşmaları çok önemlidir. Biz de elbette buna özen gösteririz. TÜMSİAD’la her zaman iş birliği ve dostane bir şekilde iletişimde bulunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu