Bizden HaberlerEtkinlikler

Bağlamış’tan Kösedağ’a ziyaret

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, yeniden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Metin Kösedağ, 30 mayısta yapılan genel kurulda yeniden ekip olarak göreve geldiklerini hatırlatarak, “Ekibimizde değişikliklerimiz oldu ama amacımız Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin Kayseri’ye olan yararlarını artırmak ve bir nevi öncülük etmek. Bu anlamda şehrin odaları, STKlar, kamu ve kuruluşlarıyla iyi bir diyalog içerisinde bulunup şehrimizin hayrına olacak her türlü faaliyette yer almak bizim görevimiz” dedi.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış da Ticaret Borsası olarak medya kuruluşlarının her daim yanında olduklarını belirterek, “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne güven tazeleyerek gelen Metin Kösedağ ağabeyimi ve değerli yönetimin kurulunu tebrik ediyorum. Çalışmalarına kısmen de olsa bizler şahitlik ettik. Veli Altınkaya’dan sonra yapmış olduğu başkanlık döneminde çalışma ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Demek ki çalışmaları takdire şayan bir çalışma olmuş, yeniden güven tazeledi. Biz Kayseri Ticaret Odası olarak öncelikle Kayseri’de ki bütün medya mensuplarının yanında yer aldığımızı ifade etmek istiyorum. Yerel medyamızın hem Kayseri ilimizin hem de diğer illerde aktif olabilmesi bizlerin ve yöneticilerin de iyi olmasından kaynaklanıyor diyorum” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu