Bizden HaberlerEtkinlikler

Aydın Kalkan’dan Kösedağ’a ziyaret

30 mayısta gerçekleştirilen genel kurulda yeniden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim Bir Sen’in Kayseri’nin önemli STK’larından biri olduğunu vurgulayan KGC Başkanı Metin Kösedağ, “Gazeteciler Cemiyeti Kayseri’nin önde gelen STK’lardından birisidir. Bizler sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile hareket eden bir kurumuz. Bu anlamda da Eğitim Bir Sen ile zaman zaman bir araya geliyoruz ve sürekli yanımızda hissediyoruz kendilerini. ” ifadelerinde bulundu.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan da 2006 yılından beri Kayseri’de yetkili sendika olduklarını hatırlatarak, “Aynı zamanda da Memur Sen il temsilcisiyim. Bizim yapmış olduğumuz faaliyetleri birebir kamuoyuna duyuran gazetecilerimizdir. Eğer bunlar olmazsa bizim yapmış olduğumuz faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması mümkün değil. Bundan dolayı yapmış olduğumuz her faaliyet basında yer alıyor. Bugüne kadar basınla herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Birlik ve beraberlik içerisinde, Kayseri’deki güzellikleri, eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarını gündeme taşıyoruz. İncinmedik, incitmemeye de çalışıyoruz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu