Bizden HaberlerEtkinlikler

KAÇEP’ten Kösedağ’a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli politikası (KAÇEP) İl Başkanı Serap Şule Kalın ve İl yönetimi, yeniden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Kösedağ’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin il ve ilçe kadın kollarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “30 mayısta Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu yapıldı. Biz de ekip olarak yeniden görevlendirildik. Daha önce de olduğu gibi Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak tüm siyasi partilere aynı uzaklıkta, aynı yakınlıktayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bütün teşkilatları ile her zaman olumlu çalışmalar içerisinde olacağız“ İfadelerini kullandı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’ndan dolayı sizi tebrik ediyorum diyen KAÇEP Başkanı Serap Şule Kalın, “Sizin nezdinizde sizi ve tüm yönetim kurulu üyelerini yeniden tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehrimizin tüm dinamikleriyle beraber her zaman çalışmamızı devam ettirme taraftarı olduk. O sebeple biz bugün KAÇEV başkanlarımızla beraber sizleri ziyaret etmek istedik. Geçmiş dönemde çok uyumlu, güzel çalışmalarımız olmuştu. Bu dönemde de aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu