Bizden Haberler

İngiltere Büyükelçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Mel Lawrance KGC’de..

Kayseri’de bir takım ziyaretlerde bulunan İngiltere Büyükelçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Mel Lawrance, Kayseri basını ile ilgili bilgi almak üzere Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulundu.

İngiltere Büyükelçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Mel Lawrance, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 3 yıldır Türkiye’de yaşadığını dile getiren Lawrance, “Burada olmaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Kayseri’nin Türkiye için önemli bir şehir olduğunu da biliyorum. O yüzden buradaki toplantılarımı yapmak için sabırsızlanıyorum. Kayseri basını ile ilgili bilgi almak için geldiğimiz Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde gördüğümüz ilgiden dolayı da burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kayserili gazetecilerle tanışmak benim için bir onur.” dedi.

Lawrance’i ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise kentteki basın kuruluşları hakkında bilgiler aktarırken, “Cemiyetimiz 40 yıllık ve 200’ün üzerinde üyeye sahip önemli bir kuruluş. Kayseri’de 4 günlük gazete, 3 uydu TV, 4 de yerel yayın yapan IP TV, 11 yerel radyo ve 20’nin üzerinde internet sitesi bulunuyor. Kayseri medya anlamında tek cemiyeti olan şanslı bir şehir. Birçok ulusal medyaya da bağlıdır. Müsteşarımızı burada ağırlamaktan mutluyuz.” şeklinde konuştu.

20 Ekim 2021, 16:19

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu