Bizden HaberlerEtkinlikler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı…

Kayseri  Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile yönetim kurulu ve basın çalışanları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde kokteyl düzenlendi.

İncetoprak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Metin Kösedağ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün birlik ve beraberlik günü olması gerektiğinin altını çizdi.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak da, “İnşallah hep birlikte sağlıkla, sıhhatle rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmadan her daim bir olmayı nasip etsin. Allah’ın izniyle çalışan gazeteci arkadaşlarımızla da, meslektaş olmamız hasebiyle her zaman bir aradayız” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Sayın Zülküf Arslan da,“Bu ülkede eğer biz özgürlüklerin olmasını, demokrasinin olmasını istiyorsak, tarafsız, bağımsız gazetecilerin olması gerektiğine inanıyoruz. Eğer basının üzerinde sansür, gazetecilerin üzerinde baskı varsa yazdıkları yazıyı yayınlayamazlarsa istedikleri şekilde bu sıkıntı yaşatır” diye konuştu.

S.S. Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi üyeleri Kösedağ’a katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Öte Yandan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin, Diş Hekimleri Odası Başkanı Tamer Şenel, Eczacılar odası Uğur Nuri Akın da tesislere gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. 

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ise, “Vatandaşla kamu kurumları arasında köprü vazifesini icra ederek ilimiz için ülkemiz için katkı veren özellikle ilimizde çalışma yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bizlerin gidemediği göremediği yerlerdeki sorunları ve yapılması gerekenleri tespit ederek bizimle paylaşıyorlar. Biz de bu sorunların çözümü konusunda süratli bir şekilde kamu kurumlarıyla irtibata geçerek gerekli çalışmaları yapıyoruz. İlimizde bu anlamda güzel bir ahenk var, güzel bir uyum var. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyoruz. Bugün aynı zamanda 10 Ocak İdareciler Günü. Ülkemizin her köşesinde çalışan idarecilerimizin de günü kutlu olsun. Milletimize önemli katkılar sunan ve milletimizin gönlüne taht kuran tüm meslektaşlarımın da 10 Ocak İdareciler Günü kutlu olsun. Birbirini tamamlayan ve birbirine destek veren bu iki meslek grubunun aynı gün olması çok güzel bir tesadüf. Bu vesileyle tekrar günümüzü kutluyorum. Ülkemize, milletimize hayırlı çalışmalar yapmalarını da temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu