Bizden HaberlerEtkinlikler

Çağan’dan Kösedağ’a tebrik ziyareti

30 mayısta gerçekleşen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Metin Kösedağ’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri başkan Metin Kösedağ’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Kösedağ’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Çağan, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımla birlikte değerli dernek başkanlarımızla birlikte 30 mayısta yapılmış olan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar seçilen Sayın Metin Kösedağ’a hem hayırlı olsun ziyaretine geldik hem de bir teşekkür ziyaretinde bulunalım istedik. Çünkü hem cemiyet olarak hem de Kayseri’de yaşayan Kayseri’de faaliyet gösteren temsilcilerimiz açısından meslektaşlarımız açısından, gazeteci büyüklerimiz açısından. Kayseri’de Yozgatlılar Federasyonu bir hayli haberlerinde yer veriliyor. Bu da bizi ayrıca memnun ediyor. Bundan sonraki süreçte de inşallah bizim yaptığımız faaliyetleri yine basın yoluyla halkımıza ve hemşehrilerimize duyurabileceğimizin garantisini almış gibi görünüyoruz. Çünkü seçildiğimiz günden bu yana bir hayli hızlı bir çalışma ve süreçle bugünlere geldik. Sayın başkanla bundan önceki dönemde Sayın Merhum Veli Bey’in vefatından sonraki yönetim kurulu başkanı olması ve o yönetimin kuruluyla birlikte bu ortamda bir arabaşı ikramımız olmuştu ve Kayseri’deki bir sivil toplum kuruluşunun Kayseri’de yapmış olduğu ilk faaliyetti. Biz de ilk faaliyetleri yapmayı seviyoruz işin gerçeği. Biz sadece sivil toplum kuruluşu ya da yöresel bir dernek değil Kayseri ekonomisine, Yozgat ekonomisine katkı sağlayabilir her türlü projelerin içerisinde olan bir federasyon olmak istiyoruz. Kağıt üzerinde seçilmiş sadece sosyal medyadan ziyaretlerini paylaşan ya da yapmadığı faaliyetleri yapmış gibi paylaşan federasyonlar ya da kuruluşlar gibi değil gerçekten hizmet noktasında çalışan bireyleriz. Çalıştığımız süreçte hep birlikte bunları zaten göreceğiz,  Kayseri ve Yozgat zaten görecektir.” ifadelerinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösedağ ise, “Malumunuz 30 Mayıs’ta Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak yaptığımız genel kurulda tekrar üyelerimizin ve meslektaşımın teveccühüyle göreve getirildik. Bu anlamda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni bir sürece başladı ve kamu kurum kuruluşları ve STK’ların hayırlı olsun ziyaretleri de yoğun bir şekilde devam etmektedir. Her zaman yanımızda olan elbette bizimle olmasından güç birliği aldığımız Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı meslektaşımız, gazeteciler Cemiyeti üyesi, daha önce birçok yönetimde görev almış Deniz Çağan ve ekibini burada ağırlamaktan da son derece mutluyuz. Tabii ki sosyal faaliyetlerin yanında son dönemde  şehre ve özellikle bölgeye güç katacak projelere de imza atıyor. Bu anlamda da kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çünkü ekonomik anlamda bir buhranın yaşandığı bir dönemde bütün herkesi bir arada tutmak STK’ların, kamu kurum ve kuruluşlarının görevidir. Bu anlamda da Deniz Bey’in son dönemlerde güzel işlere imza attığını görüyoruz. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak tabii ki bütün STK’lar ve kamu kurum kuruluşlarıyla olduğu gibi Yozgatlılar Federasyonu’yla da iş birliğine bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu