Bizden HaberlerEtkinlikler

Milletvekili İsmail Emrah Karayel’den KGC’ ye tebrik ziyareti

KGC’ ye tebrik ziyaretleri sürüyor...

30 Mayısta yapılan genel kurul sonrası güven tazeleyerek yeniden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Metin Kösedağ’a, AK parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel tebrik ziyaretinde bulundu.

”Medya çok önemli”

Kayseri’de medyanın çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili İsmail Karayel, şu şekilde konuştu:

“Tekrar seçilmiş olmanız gazeteciler arasındaki itibarınızı, güvenilirliğinizi gösteriyor. Bu önemli. Şehrimizin medya camiası, artık çok çeşitlendi. İnternet medyası var. 10-20 sene önce hiç olmayan çeşitli evrilmeler de oluyor. Tabii buradaki gazetecilerimizin hepsi bir şekilde bu süreçlerin içerisinde. Bazen kanallarda programları yönetiyorlar. Bazen köşe yazıları kanallarda okunuyor, dillendiriliyor. Bu anlamda hem Kayserimizin gündeminin belirlenmesi, olay gündeminin ortaya çıkarılması, duyurulması anlamında önemli. Gazetecilerimizin organize olması bu anlamda bir sivil toplum kuruluşu olması anlamında son derece önemli. Allah razı olsun. Hayırlı, uğurlu olsun.”

 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin İç Anadolu Bölgesi’nde çok güçlü bir yapısının olduğunu vurgulayan Kösedağ,  “Örneğin Kayseri’nin dörtte bir nüfusuna sahip olan bir Yozgat’ın, bir Sivas’ın, bir Nevşehir’in üç dört tane Gazeteciler Cemiyeti’nin olduğunu biliyoruz. Bu anlamda kendi içinde bir bölünmüşlük söz konusu.  Kayseri’de çok şükür ki meslektaşlarımız bu anlamda buna fırsat vermiyorlar. Bu anlamda da Cemiyetimiz birlik ve beraberlik içerisinde ki en son 30 mayıstaki yaptığımız genel kurulda da ne kadar güçlü olduğumuzu aslında bir kez daha sınamış olduk. Yani her defasında iki, üç adaylı çekişmeler oluyor ama bu yaptığımız genel kurul gerçekten de demokratik anlamda belki de şimdiye kadar en iyi seçimdi. Taraflar vardı ama tarafların amacı da medyayı ne kadar daha iyi yerlere getirebilirizdi” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu