Bizden HaberlerEtkinlikler

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve yönetiminden KGC’ye ‘Muhasebeciler Haftası’ ziyareti…

1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi her yıl geleneksel hale gelen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Her yıl geleneksel hale gelen KSMMMO Yönetim Kurulu Muhasebeciler Haftası’nda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti. Kösedağ, “Kayseri Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve yönetimini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Biliyorsunuz sizin haftanız dolayısıyla her yıl bu geleneksel hale gelen ziyaretlerinizi biz de memnuniyetle karşılıyoruz. Sizi burada ağırlamaktan son derece mutluyuz” dedi.

Ali Yedikaya da gazetecilere verdiği önemi hatırlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Basın hem mesleğimizin hem de mesleki sorunlarımızın Kayseri’ye ve ulusal basına duyurulmasında çok büyük etken oluyor. Biz Kayseri Mali Müşavirler Odası olarak yaptığımız bütün etkinliklerimizde basın mensuplarımızı davet ediyoruz. Çünkü yaptığımız etkinlikler bazen Kayserimizin kültürel faaliyetlerine, bazen mesleki faaliyetlere, bazen de iş insanlarına çok büyük değer katıyor. Onun için biz bu ziyaretleri yaparak hem mesleğimizin tanıtılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Hem de sorunlarımızın dinlenmesi için bir nevi araç olarak görüyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu