Bizden HaberlerEtkinlikler

AK Parti Kadın Kolları’ndan KGC’ye ziyaret..

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, “Gündemin yoğunluğundan başkanımıza gelemedik bir türlü. Gecikmeli bir hayırlı olsun oldu ama yeni dönemde Metin Bey’e başarılar diliyorum. Sizler şehrimizin nabzını tutuyorsunuz. Herkes bilmese de haber anlamında tüm şehrin sorumluluğu sizin üzerinizde. Bu anlamda da halka ilkeli, doğru haberi yansıtan da bir çizginiz var. Ben tekrar teşekkür ediyorum sizlere, çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Güven tazelediniz tekrar başkan oldunuz hayırlı olsun diyorum, ekibimiz adına da tebrik ediyorum. Geciktik ama biz biriz, aileyiz.” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, “Siz her zaman görüştüğümüz insanlarsınız. Aynı kulvarda yürüyoruz. Siz işin siyasetinde biz de işin servis etme tarafındayız. Dolayısıyla gittiğimiz yollar kesişiyor. Ben de size çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu